Bingo på nätet

Ett av de stora förändringarna i spelvärlden måste ju ändå vara att tack vare internet han man möjligheten att spela nästan alla spel man kan tänka sig genom datorn. Och det verkar inte som att bingo är undantaget.

3012055-word-on-laptop

Det bästa med bingo på nätet, förutom hur praktiskt det egentligen är, måste ändå vara att man inte behöver satsa pengar för att kunna prova på det. Sajten Lyckospel.se har en rad olika ställen de rekommenderar att man spelar bingo på och på nästan var och en av dessa kan man spela gratisversioner av bingo om man så vill. Och som inte det vore nog kan man ändå vinna pengar i dessa spel, det är naturligtvis små summer man talar om, men att det finns prispengar överhuvudtaget är ju väldigt trevligt.

Men det är inte det enda sättet att spela bingo gratis. Eftersom alla casinon idag erbjuder någon form av bonus när man skapar ett konto hos dem eller när man sätter in pengar på sitt konto för fösta gången, har man möjligheten att spela för pengar som man inte har lagt ut själv.

Man kommer även kunna stöta på ett par olika varianter av bingo på nätet också. Bland annat finns det bingo där man använder 90 bollar istället för 75. Detta innebär ju även att brickorna inte ser likadana ut, istället för 5×5 som är standarden för ett fält är fälten i 90-bollars bingo 3×9 och det finns sex stycken fält. Varje rad har dock 4 tomma rutor som räknas som att de redan är ifyllda, så en del av jobbet är på sätt och vis redan gjort åt en!